+36309540331     infoegeszseg.eu      Üdvözöljük Egészség.eu webáruházunkban! Válogatott minőségi termékek, hűségpont rendszer. 
20.000 Ft felett ingyenes kiszállítás

EGÉSZSÉG, SZÉPSÉG - TERMÉSZETESEN

1865.png
Lélegző, speciális testtekercselő kozmetikai fólia - 80 méter - Natur Tanya
1 990 Ft

Lélegző, speciális testtekercselő kozmetikai fólia - 80 méter - Natur Tanya

Teljes mértékben környezetbarát, tiszta polietilén strech fólia víztiszta anyagszerkezettel, kiváló tapadási képességgel, erős szakadási nyúlással. Kizárólag szerves vegyületeket, szenet és hidrogént tartalmaz. Felhasználás után a hulladékká váló polietilén elégetésénél kizárólag víz és szén-dioxid keletkezik, ezért jó energiahordozó, ami környezetkárosító hatással nem rendelkezik.
Raktáron
1 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 20 Ft
Részletek
Lélegző, speciális kozmetikai testtekercselő fólia. Ennek a szabadalommal védett, új generációs, speciális testtekercselő fóliának, az egyik előnye, a 22 mikronos anyagvastagságában rejlik (ez nem állítható elő újrahasznosított műanyagból, így az allergia is kizárva), ami nagyszerű levegőzést enged a bőrnek, a másik tulajdonsága, a fólia szövetszerkezete, ami nagy teherbírású és nagyszerűen tapad fel az anyaggal borított testrészre (ezáltal a felhelyezése is könnyebb), ugyanakkor nagy hőt képez, ami a hatóanyagokat mélyebb rétegekbe préseli.
Adatok
Gyártó
Natur Tanya
Szállítási idő
3-5 munkanap
Cikkszám
5999565081065
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!