Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Látogató számláló

0
0
1
6
0
1
1
Blog

Feszesebb a bőrünk a C-vitamin segítségével?

2021.07.05 16:05
Feszesebb a bőrünk a C-vitamin segítségével?

Feszesebb bőr C-vitamin segítségével? 

 Hogyan lehet feszesebb a bőrünk a C-vitamin segítségével? 

A C-vitamin rendkívül erős antioxidáns, amely létfontosságú szerepet játszik a kollagén termelésében, amely a bőr rugalmasságáért felelős fehérje. 

 

Az öregedési folyamat során a kollagén lebomlik és ráncok jelennek meg, míg végül a bőr megereszkedik. Ha fenntartjuk a C-vitamin szintjét, a szervezet folyamatosan képes előállítani a szükséges kollagén szintet, így meggátolja a szarkalábak és ráncok kialakulását. 

Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy az Altrient® C liposzómás C-vitamin 4 hét alatt jelentősen növelte a vitamint szedők bőrének feszességét, a bőr rugalmassága 32,7%-kal nőtt.

A bőr feszessége és rugalmassága már mindössze 14 nap után 15,1%-kal (azaz napi átlagban több, mint 1%-kal) javult. 

A vizsgálat során a résztvevők 50%-a nagyobb hidratáltságot figyelt meg. 43% pedig úgy gondolta, hogy fiatalabbnak néz ki.

A jobb hidratáltság nyáron különösen fontos, mivel bőrünk nagyobb felületét éri a napsütés és a levegő. Különösen igaz ez nyaraláskor, napozáskor.

 Ez a kiemelkedő C-vitamin, az Altrient C liposzómás C-vitamin már itthon is beszerezhető, sőt, több csomag vásárlása esetén kedvezményt is kaphatunk, így akár a teljes nyári adagot érdemes egyszerre megrendelni. 

RÉSZLETEK