VÁLOGATOTT VITAMINOK ÉS ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK EGY HELYEN

Altrient® GSH Liposzómás glutation

28.jpg
28_altpic_1.jpg

Altrient® GSH

A méregtelenítés mestere
450mg Setria® glutation

 

  • Segíti a vírusok és baktériumok elleni védekezést
  • Hozzájárul a sejtek szabad gyökök elleni védelméhez
  • Támogatja a máj méregtelenítését és regenerációját
  • Segíti az egészséges agyfunkciók megőrzését
  • Fokozza a C- és az E-vitamin aktiválását

1 doboz 30 tasak 450mg Setria® L-Glutationt tartalmaz
3 doboztól jelentős kedvezmény!
Ingyenes kiszállítás!

OÉTI notifikáció: 16088/2015

Gyártó
LivOn
Raktáron :  5 db
Ingyenes kiszállítás
Raktár
5 db
Kiszállítás 2 munkanap
Külső raktár
0 db
Kiszállítás 3-5 munkanap
Részletek

Részletes ismertető


Testünk minden sejtjének szüksége van glutationra. Hiánya esetén a sejt elhal. Ahogy öregszünk, szervezetünk GSH termelése csökken, ezáltal csökken azoknak a sejtjeinknek az egészséges működése, amelyeknek egészséges állapotban kellene tartaniuk a szív, agy, szem, máj, vese, hasnyálmirigy működését és a csontokat. Ez az, amiért az orvosok és a kutatók szorgalmazzák az egész világon a szervezetünk GSH szintjének növelését.

A GSH hagyományos - szájon át történő - bevitele során az emésztő rendszer lehetetlenné teszi a véráramba történő bejutást, erre eddig az intravénás injekciót jelentett megoldást.  A LivOn Labs liposzómás beviteli technológiája lehetővé tette a GSH szájon át történő, nagy hatékonyságú bejuttatását étrend-kiegészítő formájában Altrient® GSH márkanéven.

A GSH fontosabb tulajdonságai:

  • GSH jelentősen megerősíti az emberi immunrendszert azáltal,  hogy a T limfociták,bazofil sejtek, fagociták, mikrofágok, leukociták „szuper eledele”. Jelentős védelmet adhat a vírusokkal, baktériumokkal szemben.
  • A GSH a sejtek fő antioxidánsa. Azon kívül, hogy nagyon jó sejtközi antioxidáns, újrahasznosítja a C-vitamint, az E-vitamint, a zsírsavakat és peroxidokat és a sejtek más fontos antioxidánsait.
  • A GSH kiváló méregtelenítő. A máj mint a szervezet fő szűrő eszköze, sokkal több GSH-t tartalmaz, mint a testünk bármely szerve vagy szövete. A GSH nemcsak semlegesíti a mérgező anyagokat, de kulcsa is azok sejtekből és az egész testből történő eltávolításának. „Kulcs”: azt jelenti, hogy a GSH egy kiváló kelátor.
Adatok
OGYÉI szám:
16088/2015
Forgalmazó
Lipovit
Származási hely
Egyesült Államok
Cikkszám
AGSH1
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek