VÁLOGATOTT VITAMINOK ÉS ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK EGY HELYEN

10.000 Ft felett INGYENES kiszállítás!

Szűrés
Gyártó
Termék státusza

Szív-és érrendszer

A szív-és érrendszer az emberi test egyik legfontosabb rendszere, amely a vér keringését biztosítja. A szív és az érrendszer együttműködése révén az oxigénnel és tápanyagokkal dúsított vér eljut a test minden sejtjéhez, ugyanakkor az anyagcsere melléktermékeit is elszállítja onnan. Ezáltal a szív-és érrendszer alapvetően fontos a szervezet megfelelő működéséhez.

A szív az érrendszer központi szerve, amely egy izomrostokból álló összehúzódó, üreges szerkezet. Fő feladata a vér pumpálása a test egészében. A szív megfelelő ütemben összehúzódik és ellazul, ezáltal elősegíti a vér áramlását. A szív több kamrából és szelepből áll, amelyek hatékonyan irányítják a vér áramlását és megakadályozzák a visszaáramlást.

A szív-és érrendszer számos fontos szervrendszert és szövetet ellát a testben. A megfelelő működéséhez azonban szükséges az egészséges életmód fenntartása is. A nem megfelelő táplálkozás, a mozgásszegény életmód, a stressz és a dohányzás negatív hatással lehet a szív-és érrendszerre, és növelheti a különböző betegségek kockázatát.

A szív-és érrendszer megfelelő működésének a fenntartásához az aktív, napi testmozgást is tekintetbe vevő életmód mellett korunk életkörülményei között mindenképpen szükséges a kiegészítő táplálékbevitel étrend-kiegészítők, vitaminok formájában, melynek széles választékát megtalálod webáruházunkban.

Különös ajánlott a Q10, Omega 3, különféle halolajak, fokhagymakivonat, olajfalevél kivonat, kurkumin, fagyöngy, galagonya, kendermag olaj és a C-vitamin, különös ajánlott a liposzómás C-vitamin.

 


4termék 14
31
Raktáron: 2 db
Gyártó:
GymBeam
Szállítási idő:
3-5 munkanap
4 290 Ft 
2 980 Ft

A szív-és érrendszerre ható termékeink mind kúraszerűen, mind pedig folyamatos használat során fejtik ki jótékony hatásukat.

Vásároljon rendszeresen webáruházunkban, visszatérő vásárlóinkat hűségpontokkal várjuk!