VÁLOGATOTT VITAMINOK ÉS ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK EGY HELYEN

Blog

Őszi felkészülés webáruházunkból

Őszi felkészülés webáruházunkból

A mostani kánikula elmúltával, az ősz hamaros beköszöntével nemcsak a természet, hanem az immunrendszerünk is változásokon megy át. A hidegebb időjárás, a csökkenő napfény, és a gyakoribb megfázások mind-mind kihívást jelentenek a szervezetünk védelmi rendszerének. Hogyan készíthetjük fel immunrendszerünket az őszi időszakra?

Tudtad, hogy az alvás nagyon fontos szerepet játszik az immunrendszer működésében? A kutatások szerint a rendszeres és minőségi alvás javítja a szervezet ellenálló képességét, és segít megelőzni a fertőzéseket.

táplálkozás is befolyásolja az immunrendszer állapotát. A változatos és kiegyensúlyozott étrend biztosítja a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyek segítenek harcolni a kórokozókkal. Különösen fontosak az ACD, és E vitaminok, valamint a cink, a szelén, és a vas.

mozgás is jót tesz az immunrendszernek, mert serkenti a vérkeringést, javítja az anyagcserét, és csökkenti a stresszt. A rendszeres testmozgás nemcsak erősíti az izmokat és a csontokat, hanem növeli az önbizalmat és a jó közérzetet is.

Ez csak néhány példa arra, hogyan teheted egészségesebbé az immunrendszeredet. Ha többet szeretnél tenni egészséged érdekében tekintsd meg kínálatunkat az Egészség Webáruházban, ahol válogatott, jó minőségű termékeket találsz, elérhető áron.

MEGNÉZEM